Våre brands

Designet, utviklet og markedsført av NorDesign AS

Produktene er designet, utviklet og markedsført for det skandinaviske markedet. Dette er lagerførte produkter, og nyheter lanseres fortløpende.

Design og tradisjon

ZAVA ble grunnlagt i 1982 fra kreativiteten og den visjonære energien til Franco Zavarise. Selskapet jobber med metall som definerer sin historie år etter år, takket være håndverksferdighetene, sterkt knyttet til en kontinuerlig teknologisk innovasjon som bidrar til å gjøre deres håndverksferdigheter unike. I dag regnes selskapet som en fremragende kvalitet fra Made in Italy innen metallisk snekring.

Light for all

LEDS-C4 har over 40 års erfaring innen design, utvikling og produksjon av belysning. De tilbyr et bredt spekter av produkter innen de fleste segmenter. Representert i 140 land med over 13.000 kunder. NorDesign markedsfører og lagerfører et bredt utvalg av produktene fra LEDS-C4.

Hand-made

FAMLIGHT er et familieselskap med over 20 års erfaring og lidenskap for glass. Deres merkevare ble skapt ved å kombinere skjønnheten til lys og glass, i kombinasjon med metall. Deres motto er oppmerksomhet på detaljer og individuell tilnærming til kunden. De har et bredt spekter av produkter, men produserer også lamper på bestilling, tilpasset interiøret. Alle komponenter er produsert i Polen.