Om oss

Belysning til bolig, hytte og det offentlige rom

/

Vår historie

NorDesign ble startet i 1985, som et rent agenturfirma innen møbel og belysning. Fra 2001 startet vi utviklingen av egne produkter. Vår produktportefølje i dag består i hovedsak av egenutviklede produkter, samt produkter fra spanske LEDS C4 og italienske Zava.

Vi benytter også komponenter i våre produkter fra anerkjente europeiske brands som Osram og Philips.

I dag opererer vi i hele det Skandinaviske markedet, hvor vi leverer belysning til hus og hjem segmentet, og til kontor / offentlig segmentet.

 

Eventyrlig vekst

NorDesign har opplevd en eventyrlig vekst de siste årene, hvor vi har vært en Gasellebedrift hele 3 ganger. Mye av årsaken til vekst, ligger i at vi var raskt ute med å etablere egne produkter og satse målrettet med LED-teknologien. En annen årsak til vekst, er fokuset på design og utvikling, hvor vi hele tiden søker etter innovasjon i alle ledd.

I de seneste årene har vi hatt æren av å være leverandør til store prosjekter som f.eks: Thon Hotels (Slottsparken, Europa, Rosenkrantz Oslo, Svolvær m.m.), Scandic Helsfyr Hotell, Studentbyen Moholt 50/50 (SIT) i Trondheim, Hurtigruten (både rehab og nye skip) og National Explorer (totalleverandør av skipene Endurance og Resolution).

Se også oppdaterte referanser her

Distribusjon

Vi har valgt å distribuere våre produkter gjennom de beste elektroinstallatørene og lampebutikkene i markedet.

Se våre forhandlere her

For å bistå våre forhandlere, kunder og interiørarkitekter/arkitekter, har vi investert våre egne showroom, se:

Oslo

Trondheim

Vår visjon

NorDesign sin visjon er at vi skal kjenne markedet best mulig, slik at vi kan tilby kundene best mulig produkt og tjeneste til enhver tid i alle segment. Vi har meget sterk forkus på produktutvikling, og nyheter lanseres fortløpende.

Miljøfyrtårn

Vi er svært stolte av å være sertifisert som Miljøfyrtårn. Vi leverer moderne LED produkter med lavt forbruk og lang levetid, som bidrar til miljøeffektive løsninger hos våre kunder.

Det er derfor viktig at vi kan dokumentere at vi etterlever strenge regler innen Helse, Miljø og Sikkerhet internt i bedriften. Se her