Enebolig av Timberbygg

ENEBOLIG AV TIMBERBYGG

Om Timberbygg AS

Timberbygg er et tømrerfirma lokalisert i Trondheim og Lierne med dyktige fagfolk som leverer høy kvalitet på det arbeidet som blir utført. Vi er gode på prosjektoppfølging gjennom hele byggeprosessen. Det å være med i hele prosessen fra planlegging, tegning, søknader og igangsetting, til bygging og ferdigstillelse, er en stor styrke for et vellykket resultat. Vi tar på oss alle typer oppdrag innen nybygg, tilbygg og rehabilitering av boliger og bad. Vi er en totalentreprenør, med faste leverandører som er til å stole på, slik at byggeprosessen blir best mulig for deg som kunde.

I 2011 ble Timberbygg etablert av Anders, Bernt, Jørgen, Martin og Tommy. Med en lik faglig bakgrunn som tømrere, og med videreutdanning som enten byggingeniør eller byggmester, var ønsket om å starte egen bedrift stor for de fem kameratene. I løpet av årene har bedriften gradvis økt bemanningen, og består i dag av 27 ansatte. Timberbygg er godkjent opplæringsbedrift for tømrerlærlinger, og tre av de ansatte gjennomfører sin læretid i bedriften. Timberbygg har også flere andre godkjenninger, som for eksempel Miljøfyrtårn- og StartBANKsertifisering. Bedriften er godkjent for ansvarsrett gjennom Direktoratet for byggkvalitet, og er et aktivt medlem i Trondhjems byggmesterlaug.

www.timberbygg.no

 

Til denne boligen har det blitt valgt mange spennende belysningsløsninger med kreative løsninger av LED Strip og et stort utvalg av sorte armaturer. Sluttresultatet er helt fantastisk.

Produkter:

Downlight 

Utenpåliggende downlight

Skinne m/ spotter

Aluminiumsprofil

LED-Strip

Pendel

Innfelte panellys

 

Byggherre:

Timberbygg AS

Installatør:

Bravida Norge AS Avd. Trondheim Elektro

Byggår:

2020