Ø Kontorfellesskap

Ø KONTORFELLESSKAP

Ø Kontorfellesskap er et toppmoderne kontorlokale på Drømtorp i Ski.

Til dette prosjektet ble det valgt en spesiell type alu. profil, som har muligheten til å gjengi mest mulig lys fra LED-Stripen. Alu. profilen har dimensjonene H6,5 x D4,2cm, som gir et robust og kraftig design. På innsiden av alu. profilen er det plassert to stk. reflektorplater (hvite), som er vinklet 45gr. og som sørger for at mest mulig av lyset rettes ned mot avdekningen og gir rikelig med lys. LED-Stripen er på 19,2W/m med en fargetemperatur på 3000K. I kombinasjon med reflektorplatene i alu. profilen, blir meste parten av lumenutbytte (3070lm/m), gjengitt ut av profilen.

Dette sørger for optimal belysning i korridorene, spesielt med tanke på sort himling og til dels mørke vegger.

Alu. profilen har også rom for å plassere strømforsyningen integrert i profilen, og i tillegg kan den også monteres med wire for nedhengt montasje. Det er i tillegg også muligheter for å lage tilpassede vinkler med bruk av «L connector 30-150dgr.» Denne gir muligheten til å skape vinkler mellom 30-150gr.

 

 

Eiklid & Ekdahl Elektro har vært ansvarlig for prosjektering, demontering og installering av nytt elanlegg i hele bygget.

Vi takker Eiklid & Ekdahl Elektro AS for samarbeidet.

Produkter:

LED-Strip:

  • LED strip 19,2W/m 24V IP20 – 3000K (DALI styring)

Alu. profil:

  • Lumistar 4265 (sort)

Installatør:

Eiklid & Ekdahl Elektro AS

Byggår:

2022