Jordbærpikene – Lagunen Storsenter Bergen

JORDBÆRPIKENE – LAGUNEN STORSENTER BERGEN

Om Jordbærpikene:

Jordbærpikene startet i 2003 med ideen om å lage et unikt kafékonsept med mat og kaker laget fra bunnen av, med sesongens friske råvarer. Bak idéen stod konditor, TV-kokk og matskribent, Lars Lian. Med ti års erfaring fra kokkelandslaget og som daglig leder av flere konditori, så han mulighetene og potensialet i en helt ny type serveringssted. Jordbærpikene skulle trekke gatekaféen inn i kjøpesenteret, fylle tomrommet mellom bakeri og hamburgersteder og gi gjestene en opplevelse utover det vanlige.

Den første Jordbærpikene åpnet på kjøpesenteret Byhaven i Trondheim. Konseptet ble raskt en suksess, og i dag finnes Jordbærpikene på 39 kjøpesenter over hele landet. Alle kaféer drives av dyktige franchisetakere som har fokus på gjestene, kvalitet på maten og god service. I 2018 ble vi en del av konsernet Bitastad AS som erverver og utvikler serveringskonsepter med stort markedspotensial. I tillegg til Jordbærpikene eier Bitastad serveringskonseptene Big Bite, Sabrura og SOT bar & burger og distributøren Matmegleren.

www.jordbarpikene.no

Jordbærpikene har samme konsept over hele Norge. I anledning fornyelse av lokalene, har det blitt valgt å benytte belysning med sorte detaljer. Her er skinner og spotter i sort, noe som skaper en tøff stil sammen med de andre sorte detaljene som blir benyttet. På kjøkkenet benyttes det X-panel. Dette er et 60x60cm panel som plasseres i systemhimling. Panelet har IP54 og tåler derfor godt å stå i krevende områder hvor det er fare for kontakt med vann, damp etc. I tillegg har panelet lav blending (UGR<19), som er til stor fordel når man anser kjøkkenet som en arbeidsplass hvor man trenger tilstrekkelig og behagelig lys for å kunne utføre oppgavene på tryggest måte.

Produkter:

3T-skinne

Global Trac Pro skinne m/ tilbehør

3T-spot

Arietta

Installatør:

TWA Elektro AS

Byggår:

2018